گیم پلی واکنشی: تفاوت بین نسخه‌ها

از ویکی پلی ، دانشنامه طراحی و توسعه بازی

 
(۱۰ نسخهٔ میانیِ همین کاربر نمایش داده نشده است)
سطر ۱: سطر ۱:
در گیم پلی واکنشی (Twitchy gameplay) ، سرعت واکنش بازیکن به چالش های بازی سنجیده میشه. این نوع گیم پلی تقریبا در هر بازی به استثنای بازی های نوبتی قابل دیدنه.
+
[[File:Pong.png|thumb|Pong از اولین بازی های آرکید، که شامل گیم پلی واکنشیه]]
از اونجایی که سرعت واکنش انسان محدوده، این نوع گیم پلی، سطح توانایی بالا تا بی نهایت ایجاد میکنه و در نتیجه در بازی های امتیازی استفاده میشه.
+
 
 +
در گیم پلی واکنشی، سرعت واکنش بازیکن به چالش های بازی سنجیده میشه. این نوع گیم پلی تقریبا در هر بازی به استثنای بازی های [[ترتیب دهی|نوبتی]] قابل مشاهده اس.
 +
از اونجایی که سرعت واکنش انسان محدود اما قابل بهبوده، این نوع گیم پلی سطوح متفاوتی از توانایی ایجاد میکنه. هسته تقریبا همه ای عناوین [[امتیازی]] بر پایه گیم پلی واکنشیه.
 +
 
 +
== تاریخچه ==
 +
در ابتدا این دسته بازی ها به Hand-eye coordination شناخته میشدن، سپس به Skill and action تغییر نام دادن و هم اکنون با عنوان Twitchy به کار میرن. <ref>Chris Crawford on game design 2003</ref>
 +
 
 +
== نام های دیگر ==
 +
Twitchy gameplay
 +
 
 +
 
 +
[[Category:مفهوم]]
 +
 
 +
== منابع ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ساعت ۱۱:۵۳

Pong از اولین بازی های آرکید، که شامل گیم پلی واکنشیه

در گیم پلی واکنشی، سرعت واکنش بازیکن به چالش های بازی سنجیده میشه. این نوع گیم پلی تقریبا در هر بازی به استثنای بازی های نوبتی قابل مشاهده اس. از اونجایی که سرعت واکنش انسان محدود اما قابل بهبوده، این نوع گیم پلی سطوح متفاوتی از توانایی ایجاد میکنه. هسته تقریبا همه ای عناوین امتیازی بر پایه گیم پلی واکنشیه.

تاریخچه

در ابتدا این دسته بازی ها به Hand-eye coordination شناخته میشدن، سپس به Skill and action تغییر نام دادن و هم اکنون با عنوان Twitchy به کار میرن. [۱]

نام های دیگر

Twitchy gameplay

منابع

  1. Chris Crawford on game design 2003